933 014 583
BIOCENTER EN LOS MEDIOS

Catalunya Ràdio

«L’informe de l’OMS sobre la incidència del consum de carn processada i de carn vermella en la probabilitat de tenir un càncer posa en primer pla les dietes vegetarianes… I nosaltres ens preguntem si és el moment de fer-se vegetarià amb la nutricionista Magda Carlas, el gastrònom Pep Palau, la vegana i psicòloga Elena Crespi i la fundadora dels restaurant Biocenter, Teresa do Carmo.»

BTV Verd Primera

«A Biocenter, en ple Raval de Barcelona, hi trobareu cuina casolana vegetariana i vegana. Propostes elaborades amb productes ecològics i bio, i amb una clara vocació de buscar l’alimentació més sana possible. És un dels primers restaurants vegetarians que va obrir a la ciutat.»

EL PAÍS

«Nada menos que 35 años lleva este restaurante ofreciendo menús elaborados con productos de proximidad, de cultivo ecológico, artesanales y que guisan a diario en su cocina. Su impulsora, Teresa do Carmo, ha pasado el relevo a sus hijas, Susana y Alice, que han sabido darle al restaurante frescura y modernidad. Una de sus especialidades, el seitán, que preparan ellas mismas, tiene legión de seguidores.»

TIME OUT BARCELONA

«One of the pioneers among the city’s vegetarian restaurants, Biocenter’s been around for 30 years and still going strong. When you enter you have the feeling that it’s not a restaurant that’s just for vegetarians, but for anyone who wants to eat well, with generous portions, healthy options, fast and cheerful service and at an incredibly good price.»

QUÈ FEM? LA VANGUARDIA

«Hem creat tendencia, fins i tot hem contagiat altres restaurants a Barcelona. explica Teresa do Carmo, portuguesa ara dedicada a altres negocis que tres dècades enrere va obrir el que, efectivament, va ser un dels primers locals de la ciutat a oferir cuina vegetariana.»

ETSELQUEMENGES.COM

«Tot xerrant, arribem a les postres i, mentre parlem dels plats i de la carta, la Teresa es mostra orgullosa de tots els cuiners que han passat per la cuina del Biocenter. En destaca un dels últims, en Toni Rodríguez de Lujuria Vegana, que en un any al Biocenter ha deixat empremta i… algunes receptes exquisides de postres veganes.»

CADENA SER

«Quan vaig obrir el Biocenter l’any 1980, vaig tenir problemes per trobar cuiners que poguessin cuinar vegetarià»